Objectius de l'Agrupació
  • Defensa del nostre model de comerç
Un dels motius principals de l’existència de l’Agrupació Centre Comercial Tortosa és la defensa dels interessos del comerç de proximitat, així com del model de comerç urbà que ens envolta i ens caracteritza.

El model de comerç urbà que defensem és aquell que determina de bon grau l’estil de vida dels ciutadans de Tortosa, que és influent en la seva manera d’estructurar-se social i econòmicament, que dona en definitiva vida a la capital de la comarca que ha estat sempre, per altra banda, una ciutat amb una amplia tradició comercial.
  • Centre Comercial Obert
El Centre de Tortosa és una zona d’alta concentració d’establiments que reuneix les característiques pròpies d’un centre comercial a cel obert, amb una gran continuïtat de façana comercial que ofereix als visitants una àmplia varietat de productes i serveis.

Entre els objectius de la nostra associació figura la perseveració d’aquesta condició, així com recolzar les polítiques de promoció de ciutat, en les que es doni continuïtat al creixement de l’activitat comercial com a peça clau de l’economia local i de tota la demarcació.
  • Servei d’atenció al soci
Els socis esdevenen el motor i ànima de l’Agrupació Centre Comercial Tortosa, i el treball de la pròpia Associació i de la Junta Directiva que la conforma es centralitza, en gran mesura, en donar servei als seus associats.

Per la seva condició de col·lectiu, l’Associació estableix acords amb empreses, entitats i altres col·lectius per tal d’oferir els millors preus i condicions.

La patronal PIMEC Comerç, de la qual l’Agrupació n’és part, posa a l’abast dels socis i de la pròpia Junta, el seu coneixement, les seves eines i la seva capacitat de negociació. És en certa manera un gran interlocutor que també defensa el nostre model de comerç, intercedeix per nosaltres en negociacions de complexitat, i ens ofereix serveis en l’àmbit jurídic, educatiu, comercial, etc.

L’associació compta amb un tècnic que, al temps que coordina el treball plantejat per la pròpia Junta Directiva, ofereix al mateix associat la possibilitat de disposar d’un servei d’assessorament permanent.
  • Millora del servei al client
Els clients són prioritaris en cadascun dels nostres establiments, de la mateixa manera que ho són per a la nostra entitat.

El nostre lloc web és un clar exemple del tipus d’associació que som.

Oferim informació i moltes activitats, i sempre pensant i tenint en compte els nostres clients, així com les seves opinions.
  • Comunicació
La comunicació corporativa representa un pilar fonamental en línies estratègiques de posicionament de la nostra entitat.

Però a més, l’Agrupació Centre Comercial Tortosa és una veritable plataforma de comunicació per als socis, que es veuen representats per dues vessants: col·lectiva i individualment.

La publicitat és realitza usualment enfocada d’una manera més genèrica, però s’aporta un valor afegit als socis en totes les accions que es duen a terme, fent-los partícips en totes les publicacions.

Les plaques de metacrilat ubicades a l’entrada de cada comerç identifiquen als socis d’una manera molt clara i entenedora.
  • Esdevenir un legítim interlocutor
En qualsevol negociació la eficiència del missatge entre les parts, així com la dificultat per poder establir acords, són inversament proporcionals al nombre d’interlocutors que actuïn.

Així doncs, serà més fàcil i efectiu sumar esforços i fer ús d’una sola veu, prèviament consensuada, que no pas treballar de forma individualista.

L’Agrupació Centre Comercial Tortosa compta amb un pes específic, pel seu recolzament social i pel sector al qual representa, que ens dona legitimitat per poder negociar d’una manera més directa.