trajectoria
 
L’Agrupació Centre Comercial Tortosa va ser fundada l’any 1998 sota la consigna de planificar estratègies en favor del comerç, mitjançant la suma d’esforços i fent front comú a les adversitats.

De la mà del la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tortosa i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, l’Agrupació va iniciar l’any 1999, de forma pionera, l’anomenat Pla de Dinamització Comercial, mitjançant el qual es donava el tret de sortida a un projecte amb una clara ambició de creixement.

Des de aleshores la nostra entitat ha dut a terme innumerables activitats en diferents àmbits, com són ara la formació, les campanyes promocionals, l’organització d’esdeveniments, la col·laboració amb d’altres entitats, la participació activa en projectes de ciutat, l’assessorament individualitzat, i un llarg etcètera.

La línia i filosofia de treball no canvia. Hem estat sempre una Associació amb caràcter constrictiu, que lluita a diari en benefici del conjunt de la nostra ciutat.

Tot un esforç que encara avui es persevera i del qual ens sentim plenament orgullosos.

El futur d’una societat ve determinat per les accions de les persones que la conformen, i amb moltes d’elles, que creuen en el nostre projecte, continuarem treballant pel nostre Centre i per la nostra ciutat.